Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ AΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ποιοι είμαστε:
Είμαστε συμπολίτες σας, με τα ίδια προβλήματα με εσάς και με τις ίδιες αγωνίες. Μέσα από τις γειτονιές μας στον Άγιο Τρύφωνα και την Χαραυγή Καματερού, αποφασίσαμε να τολμήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Και ποιο είναι αυτό; Αυτό που συζητάμε όλοι μας μεταξύ μας , να βγούμε από τα σπίτια μας, να συναντηθούμε και να γνωριστούμε με στόχο να αντισταθούμε μαζί σε όλα αυτά που προσπαθούν να μας επιβάλουν άδικα, με χαράτσια σε ένα κοινωνικό αγαθό σαν αυτό του ρεύματος και με στόχο να γίνουμε πολλοί και να τους αναγκάσουμε να σταματήσουν αυτό το έγκλημα που  βάζει σε κίνδυνο τόσο τις δικές μας ζωές όσο και των παιδιών μας.
Τι επιδιώκει η ανοιχτή συνέλευση Αγίου Τρύφωνα Καματερού:
Μέσα σε αυτή την δύσκολη εποχή όπου δεχόμαστε μια βάρβαρη επίθεση σε όλα τα κεκτημένα δικαιώματα μας, το δικαίωμα στην δουλειά, την υγεία και την παιδεία, με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς (έχοντας αγγίξει ήδη τους 1.000.000 συμπολίτες μας), με τις συνεχείς περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, μας επιβάλουν με όρους εκβιαστικούς και κάτω από την απειλή της άμεσης διακοπής του ρεύματος να πληρώσουμε το ΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.   
                                                                        
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ
Η ανοιχτή συνελευση Αγίου Τρύφωνα Καματερού σας καλεί:
Ενάντια σε ότι μας χωρίζει ,απέναντι σ’ αυτούς που επιχειρούν να διαλύσουν την ζωή μας εμείς οι κάτοικοι των γειτονιών του Καματερού να βγούμε μπροστά ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να αντισταθούμε έως ότου πάρουμε τις ζωές μας και πάλι στα χέρια μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς και μόνο εμείς αρκεί να σπάσουμε το φόβο που προσπαθούν να μας έχουν εγκλωβίσουν.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ που καταστρέφουν τις ζωές μας και υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μας.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για την κατάργηση τους.
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή μας.
Η αντίσταση σε αυτά που μας επιβάλουν είναι καθήκον τόσο απέναντι στους ίδιους μας τους εαυτούς όσο και στα παιδιά μας!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΣΤΙΣ 11.00π.μ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΤΕΚΙ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ 57, ΚΑΜΑΤΕΡΟ.

 (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ)

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6.00μμ έως 8.00μμ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου