Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το κείμενο που μοιράσαμε το Σάββατο στην λαϊκή Καματερού. Ρίξτε μια ματιά...


Παρακαλούμε διαβάστε το με προσοχή πριν το πετάξετε αφορά το καλό όλων μας!
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ποιοι είμαστε:
Είμαστε συμπολίτες σας με τα ίδια προβλήματα με εσάς και με τις ίδιες αγωνίες. Μέσα από τις γειτονιές μας στον Άγιο Τρύφωνα και την Χαραυγή Καματερού, αποφασίσαμε να τολμήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Και το κάναμε. Εδώ και περίπου 4 μήνες βγήκαμε από τα σπίτια μας συναντηθήκαμε και ξεκινήσαμε δυναμικά να αντιδρούμε με μια σειρά κινητοποιήσεων απέναντι σε όλα αυτά τα άδικα μέτρα που μας έχουν επιβάλει. Δίνοντας μας ένα παρόν που είναι αδύνατο να ζήσεις αξιοπρεπώς και ένα μέλλον χωρίς μέλλον.
Ξεκινήσαμε αντιδρώντας με κάθε νόμιμο μέσο και συλλέγοντας υπογραφές ενάντια στο αντισυνταγματικό και παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ. Στη συνέχεια όμως οι εξελίξεις ήταν τόσο γρήγορες και άσχημες που συνεχώς μας προλάβαιναν. Τώρα πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αντιστεκόμαστε σε όλα τα άδικα μέτρα που ήδη μας έχουν επιβάλει σε χρόνο ρεκόρ. Ο βασικός μισθός έχει φθάσει τα 400€ καθαρά, το επίδομα ανεργίας τα 360€, οι συντάξεις έχουν μειωθεί σε επίπεδα εξευτελιστικά και συνεχώς μειώνονται, η κοινωνική πολιτική είναι ανύπαρκτη, το φάρμακο σε λίγο θα είναι απροσέγγιστο για τους περισσότερους από εμάς, η φράση εργασιακά δικαιώματα ανήκει πλέον στο παρελθόν, η ανεργία καλπάζει διαρκώς με τους άνεργους συμπολίτες μας να έχουν φτάσει τους 1.500.000. και πολλά πολλά άλλα που μια κόλα χαρτί σαν αυτή δεν μπορεί να τα χωρέσει.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ακόμα και για τον πιο αφελή ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας εξολαθρεύσουν. Τους καλούμε να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους χωρίς φάρμακα και με μισθό 400€ το μήνα και με τις τιμές στο καλάθι της νοικοκυράς να αυξάνονται διαρκώς. Φτάνει πια!
Σας καλούμε η γειτονιά μας να γίνει σαν μία γροθιά, να αντισταθούμε και μαζί να περάσουμε αυτή την δύσκολή μπόρα που διανύουμε. Στην περιοχή μας δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει κανένας άστεγος και κανένας συμπολίτης μας χωρίς τα βασικά αγαθά όπως το ρεύμα, το νερό και η τροφή. Το μόνο που έχουμε πλέον είναι ο ένας τον άλλον και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε καλά όλοι μας. Μόνο έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Κάθε Κυριακή στις 11.00π.μ. συναντιόμαστε στο στέκι μας που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Τρύφωνα 57 (απέναντι από την εκκλησιά του Αγίου Τρύφωνα) και συζητάμε τα προβλήματα μας. Ψάχνουμε να βρούμε λύσεις για τα άμεσα προβλήματα μας και ταυτόχρονα οργανώνουμε τις δράσεις μας. Επίσης το στέκι μας είναι πάντα ανοιχτό για όλους κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6.00 έως τις 8.00μμ.
Σας καλούμε να έρθετε όλοι στις συναντήσεις μας για να γίνουμε πιο δυνατοί. Να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί να αντισταθούμε. Η συνέλευση μας δεν έχει χρώματα και κόμματα είναι η συνέλευση της γειτονιάς μας. Είναι άλλωστε κατά την ταπεινή μας γνώμη ο μοναδικός δρόμος που μας έχει απομείνει.
Να είστε όλοι εκεί!!!!


Για όσους από εσάς έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορείτε να μαθαίνετε νέα μας από την ιστοσελίδα μας στο: http://sineleusiagiostrifonas.blogspot.com
Μέσα από αυτή μπορείτε να μας κάνετε like στο facebook έτσι ώστε και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στην δική σας προσωπική σελίδα στο facebook αλλά ταυτόχρονως και να μπορούμε να συζητάμε μέσα από την μοναδική δυνατότητα που μας παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου