Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


Δευτέρα τις  9:00 πμ έξω από την εφορία Αγ.Αναργύρων
       Η απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει το χαράτσι από τη ΔΕΗ στην εφορία σε συνδυασμό με τις απειλές  για κατασχέσεις μισθών και συντάξεων ακόμα και σπιτιών,   για όσους δεν μπορούν να το πληρώσουν, στόχο έχουν την τρομοκράτηση του λαού.                Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κόσμος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στους άδικους και αυθαίρετους φόρους που καθημερινά του επιβάλουν. Η αντίσταση, μέσω των επιτροπών, στο χαράτσι της ΔΕΗ απέδειξε ότι ο λαός έχει τρόπους να οργανώσει τον αγώνα του και να έχει έστω και μικρές ή προσωρινές νίκες. Αφού κατακτήσαμε να σταματήσουμε το κόψιμο της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η κυβέρνηση επιτίθεται ακόμη πιο άγρια.
        Η ανάθεση της είσπραξης των χαρατσιών στην εφορία στόχο έχει να σφίξει τη θηλιά γύρω από το λαιμό του κάθε εργαζόμενου, άνεργου, συνταξιούχου. Παρουσιάζουν τη στέγη σαν ένα προτέρημα για λίγους, για όσους έχουν να πληρώσουν όλα τα χαράτσια και τους φόρους. Ο χαμηλόμισθος, ο άνεργος, ο συνταξιούχος αντιμετωπίζεται σας υπόλογος, σαν ένοχος που έχει ένα σπίτι και προσπαθεί να επιβιώσει με τα λίγα που του έχουν απομείνει.
        Η στέγη είναι δικαίωμα μας και θα το υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ανασυγκροτούμε το αγώνα και την πάλη μας ενάντια στα χαράτσια. Κανένα σπίτι να μην κατασχεθεί, καμία οικογένεια να μην βρεθεί στο δρόμο. Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.  
         Απέναντι στην βίαιη κρατική καταστολή και τρομοκρατία αντιτάσσουμε την μαζική πάλη. Οι επιτάξεις των εργαζομένων, οι επιθέσεις των σωμάτων καταστολής ενάντια σε εργαζόμενους, αγρότες και λαϊκούς αγωνιστές αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση και το σύστημα γνωρίζει πολύ καλά ότι η οργή και η αγανάκτηση του λαού φουντώνει. Ξέρουν πολύ καλά ότι θα μας βρουν μπροστά τους και δεν θα μπορούν να μας σταματήσουν.
Όλοι στους δρόμους!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ                   ΠΑΛΕΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΘΕ  ΚΥΡΙΑΚΗ 11π.μ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ του ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑ [πίσω από την εκκλησία] ΑΝΟΙΧΤΕΣ  ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Όποιος αγωνίζεται μπορεί να ηττηθεί-Όποιος δεν αγωνίζεται έχει ήδη ηττηθεί!!-ΜΠΕΡΛΟΤ ΜΠΡΕΧΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου